Teriyaki Nudel Ruller
Børnevenlig  |  Madpakken  |  Snacks  |  Tapas

Ingredienser

  • Teriyaki Nudler
  • 150-200 g Fuldkornsnudler uden æg
  • 2 spsk Stegeolie
  • 4 spsk Soyasauce
  • 2 spsk Balsamico
  • 2 spsk Ahorn sirup
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Tørret rosmarin
  • 2 tsk Knust ingefær
  • Peber, lemongrass, koriander, chili
  • Sprødt Fyld
  • Ca. 2 store gulerødder
  • Ca. 2 små bok choy (eller andet sprødt salat eller kål)
  • Evt. avokado, peberfrugt, sukkerærter, mango, hjertesalat eller lign.
  • Anretning
  • 12-15 ark Rispapir
  • Sorte sesamfrø
  • Lidt chilimayo

Fremgangsmåde

  • For Teriyaki Nudler
  • Kog nudlerne efter anvisningen.
  • Varm olien i en stor pande eller en wok gryde. Steg nudlerne ved høj varme i 3-5 minutter til de bliver sprøde.
  • Mens nudlerne hygger sig, skæres gulerødder, bok choy og andet fyld ud i tynde strimler.
  • Tilføj soyasauce, balsamico, sirup, hvidløg, rosmarin, og ingefær til gryden. Steg videre i et par minutter ved høj varme.
  • Smag til med koriander, lemongrass, peber og chili. Tag nudlerne af varmen.
  • Anretning:
  • Fyld en tærteform eller en stor tallerken med lidt koldt vand (eller hvad pakken med rispapir anbefaler). Lad 1 stykke rispapir ligge i vandet i ca. 30 sek til den bliver blød i kandten.
  • Fordel arket forsigtigt på et fugtigt rent bord. Fordel lidt sprøde grøntsager og lidt nudel tæt på bunden af rispapiret. Der kan være meget fyld i!
  • Rul rispapiret stramt omkring fyldet en gang, og fold hver side ind over fyldet. Rul resten af rispapiret stramt omkring fyldet. *
  • Lad forårsrullen ligge og tørre lidt på en tallerken, så de bliver klistrede og ikke længere våde. Giver ca. 12-15 styk.
  • Server straks, eller gem i køleskabet et par dage.

Noter

* Der er som regel billeder af fremgangsmåden bag på pakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.