Stretchy Hummus
Comfort Foods  |  Ost  |  Pålæg

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne ved høj hastighed til massen er helt jævn. Bruger du en minihakker kan du med fordel tilføje vandet løbende mens du blender.
  • Smag på hummussen! Tilføj evt. flere eller andre krydderier eller krydderurter!
  • Overfør hummussen til en lille gryde og skru op på høj varme. Når hummussen begynder at små-koge vil den hurtigt blive rigtig tyk og stretchy. Pisk derfor jævnligt så den ikke brænder fast.
  • Når hummussen har konsistens som smeltet mozzarella tages den af varmen.
  • Server f.eks. i en toast eller på en pizza! Giver nok til 4-6 toast eller en masse pizza! **

Noter

* Tapioca er et stivelse produkt som giver en stretchy dej eller ost ved opvarmning. Andet mel kan ikke bruges!
** Hvis du bruger den på pizza anbefales det at bage pizzaen ved 250 grader i min. 10 minutter (alt efter tykkelse og størrelse af pizzaen), indtil hummusen popper op og gyldnes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.