Pandekage-Kage med Råcreme

Ingredienser

  • 1 portion "Perfekte Mormor Pandekager" (10 stk, kolde)
  • 1 portion "Delish Råcreme til Kage og Kakao"
  • Frugt og bær i forskellige farver
  • Gule frugter/bær: mango, ananas, banan, honning melon, fersken, nektarin, passionsfrugt
  • Orange frugter/bær: appelsin, papaya, cantaloupe melon, mirabella, abrikos, kakifrugt
  • Røde frugter/bær: jordbær, hindbær, granatæble, vandmelon
  • Blå/lilla frugter/bær: blåbær, brombær, solbær, røde vindruer, røde stikkelsbær, blomme, kirsebær
  • Grønne fugter/bær: kiwi, grønne vindruer, grønne stikkelsbær, galia melon
  • Andet pynt
  • Fx marmelade
  • Fx hakket chokolade
  • Fx sirup
  • Fx glasur

Fremgangsmåde

  • Start med at lave pandekagerne! Bagefter skal de køles lidt ned. 5 minutter i fryseren efter tilberedning plejer at gøre tricket.
  • Forbered råcremen. Gem cremen i køleskabet indtil brug.
  • Anretning:
  • Vælg min. 5 slags frugt og bær i forskellige farver! Fx efter hvad der er i sæson, eller hvad du lige har liggende i skabet. Du kan også sagtens mikse de forskellige frugt og bær i de forskellige lag! Sørg for at frugten ikke er for fugtig. Dup fx meloner tørre med lidt køkkenrulle. Du skal bruge en lille håndfuld af hver farve frugt.
  • Skyld og skær alt frugten ud i mindre stykker. Gerne flade! Så er de nemmere at stable.
  • Start med at et lag med 2 stk pandekager, lidt råcreme og fx gul frugt. Fordel frugten i et jævnt lag.
  • Fortsæt med endnu 2 stk pandekager, lidt råcreme og fx grønne frugter. Fortsæt indtil alle lag er færdige. Du kan også putte lidt marmelade imellem nogle af lagene.
  • Pynt toppen med råcreme og det sidste frugt/bær, og evt. chokolade, glasur og/eller sirup.
  • Server straks! Eller gem den i køleskabet til dagen efter (den er også god dagen efter). Skår den ud i portioner med en skarp stor kniv (det bliver nemmere efter en tur i køleskabet).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.