Mumie Kiks med Hvid Chokolade

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Bland glasuren og fordel den på kiksene.
  • I en lille skål lunes det hvide chokolade, mens det mørke lunes i en anden (jeg luner det bare i mikrobølgeovnen i 30-60 sek).
  • Rør chokoladerne jævne med en teske.
  • Dyp grillspydet i den hvide chokolade og smør forsigtigt chokoladen på kiksene uden at stikke i glasuren, ved at bruge siden af spydet.
  • Smør den hvide chokolade i et mumie mønster, og efterlad et lille hul til øjnene. Afslut med at dryppe to øjne af det mørke chokolade på kiksene.
  • Smid kiksene i fryseren 1-2 minutter så chokoladen stivler.
  • Server straks! Eller gem dem i en kagedåse hvor de er separeret med mellemlægningspapir.

Noter

* Lav f.eks. glasuren på limesaft i stedet for vand for en lime variant, eller tilføj en anden smagsaroma (alle aromaer fra bolsjehuset.dk er veganske).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.