Morgen Müsli Skåle med Yoghurt
Børnevenlig  |  Brunch  |  Morgenmad  |  Søde Sager

Ingredienser

  • 2 små Bananer
  • 0,5 dL Sirup
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Kanel
  • 2 spsk Afskallede hampefrø (kan undlades)
  • Skallen fra 1 appelsin
  • 3 dL Havregryn (finvalsede)
  • Fyld
  • Ca. 8 spsk Alpro Mandel Yoghurt (eller lign.)
  • Appelsin, hindbær, brombær, melon, blåbær, ribs, banan, kiwi, kakaonibs eller hakkede nødder *

Fremgangsmåde

  • Mod bananerne i en mellem skål. Pisk sirup, vanilje, salt, kanel og hampefrø i bananerne.
  • Riv appelsinskallen i skålen og rør havregrynene jævnt i massen.
  • Smør en fast muffinform med lidt smagsneutral olie og fordel massen i 8 forme.
  • Lad dem hvile i køleskabet i minimum 1 time eller natten over.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Bag skålene i ca. 20 minutter til de bliver sprøde. Lad dem køle lidt ned inden anretning.
  • Fyld
  • Fordel 1 spsk yoghurt i hver skål og pynt med valgfri topping!
  • Server straks!

Noter

* Jeg har altid en masse bær liggende på frost, og de kan sagtens bruges! Tø dem op i køleskabet over natten, eller lun dem kort i 30-60 sekunder i mikrobølgeovnen, så de lige netop bliver optøede men stadig ikke smattede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.