Mild Italiensk Smøre”Pølse”
Børnevenlig  |  Dressinger  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
  • Skær stilken af peberfrugten, og fjern kernehuset.
  • Bag peberfrugten som den er i ca. 15 minutter, til den begynder at poppe op og gyldnes.
  • Blend herefter bønnerne, limesaft og peberfrugten så jævnt som du kan. Tilføj vand og fortsæt med at blende indtil du ikke gider mere.
  • Tilføj salt, hvidløg, oregano, paprika, bouillon og gærflager. Smag til med peber og evt. flere krydderier.
  • Server straks, eller gem i fryseren eller i køleskabet i op til 5 dage.

Noter

* Kogte og klar til brug. Jeg brugte hjemmekogte hvide bønner, men hvis du bruger dem fra dåse kan det godt være at du ikke behøver tilsætte vand. Ligeledes kan der være behov for mere vand hvis du bruger butterbeans, hjemmekogte eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.