Mango-Appelsin Koldskål

Ingredienser

  • 1 pose Mango (frost, 250 g) eller 1 stk frisk mango
  • 1 karton Alpro neutral Mild and Creamy yoghurt (7 dL, 750 g)
  • 3 dL Havremælk
  • 1 Appelsin (skal + saft)
  • 1 Citron
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • Evt. 2 tsk rørsukker

Fremgangsmåde

  • Lun den frosne mango ca. 2 min. i mikrobølgeovnen (den skal ikke blive helt varme og smattede). Blend dem herefter helt jævn med 1 dl havremælk.
  • I en stor skål piskes yoghurt, resten af havremælken, vanilje og mangomassen sammen.
  • Tilføj revet appelsinskal fra 1 appelsin og saften fra 1/2 appelsin. Tilføj gerne mere appelsinsaft.
  • Smag til med citron (jeg brugte 1-1,5 citroner). Smag evt. til med sukker og tilføj evt. mere havremælk for en tyndere konsistens. Giver ca. 4-6 portioner.
  • Server direkte med kammerjunker, eller gem i køleskabet et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.