Mættende Havre-Banan Cookies
Madpakken  |  Morgenmad  |  Snacks  |  Søde Sager

Ingredienser

  • 2 stk modne Bananer
  • 3 spsk Agave eller ahorn sirup
  • 2 spsk Smooth peanutbutter
  • 1 tsk Kanel
  • 3 spsk Kokossukker, sukrin el. lign.
  • 1 spsk Vaniliesukker
  • 1/2 tsk Salt
  • 2 spsk Chiafrø (kan undlades)
  • 1 dL Mandelmel *
  • 1 dL Kokosfibermel eller anden fuldkorns mel
  • 1 spsk Kartoffelmel, Marizena eller lign.
  • 1/2 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Natron
  • 3 dL Finvalsede havregryn
  • 3 spsk Afskallede hampefrø (kan undlades)
  • 1 dL Grovhakket mørk chokolade, rosiner eller tørrede tranebær

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190 graders varmluft.
  • Mos bananerne og pisk sirup, peanutbutter, kanel, sukker, vanillie, salt og chiafrø i.
  • Bland mandel og kokosmel jævnt i dejen.
  • Tilføj bagepulver, natron og Marizena.
  • Brug hænderne til at ælde havregryn og hampefrø i dejen.
  • Tilføj chokolade, rosiner eller tørrede tranebær til dejen.
  • Fordel dejen i 10 cookies (ca. 5 cm i diameter) på et stykke bagepapir, eller form dejen til små kugler.
  • Bag i 15 min ved 190 grader til de er let gyldne.
  • Skru temperaturen op på 250 grader og bag i yderligere 2-3 minutter for en sprød og ristet overflade.

Noter

* Blend en håndful mandler ved høj hastighed. Det bliver bedst hvis de ikke blendes til fint mel, men nærmere finthakkede stykker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.