Lever’FRI’ Paté
Børnevenlig  |  Højtider  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

  • 0,5 dL Hasselnødder
  • 100 g Brune Champingon
  • 1 tsk Plantesmør
  • 1 dåse Kidneybønner (240 g, drænet)
  • 3 spsk Soyasauce (eller mere efter smag)
  • 3 spsk Plantemælk
  • 4-6 små Cornichoner
  • 2 dråber Madkulør (kan undlades)
  • Friskkværnet salt og peber
  • Evt. friske koriander, basilikum eller chili (anbefales)

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Hak hasselnødderne fint i en minihakker. Placer i en lille skål.
  • Skyld og skær champignonerne i skiver. Rist dem ved høj varme i lidt plantesmør og krydder med lidt salt og peber. Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle bagefter.
  • Dræn og skyl kidney bønnerne i rent vand.
  • Blend bønner, soyamælk og soyasauce i en minihakker til massen er helt jævn.
  • Rør bønnemassen sammen med de hakkede hasselnødder.
  • Skær cornichonerne i små tern og rør dem og svampene i massen.
  • Smag til med salt og peber, og farv evt. med lidt madkulør. Smag til med friske koriander og basilikum.
  • Bag postejen i et lille fad i ca. 15 minutter.
  • Servér på nybagte Mini Müsli-Rugbrøds Boller med syltede rødbeder, på et højtbelagt smørrebrød eller som tapas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.