“Kylling” i Sød Mango-Karry Salat
Børnevenlig  |  Brunch  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

  • 1 pose Oumph! (thyme & garlic) *
  • 250 g Brune champignons
  • 4 spsk Vegansk mayonnaise eller Alpro neutral GO-ON soya yoghurt
  • 4 spsk Mango Chutney (gerne stærk)
  • 1-2 tsk Sennep (efter smag)
  • 1-2 tsk Karrypulver (efter smag)
  • Lidt citronsaft
  • 1 spsk små Kapers

Fremgangsmåde

  • Steg Oumph! direkte fra frost i lidt olie ved høj varme, til de får en sprød skorpe.
  • Overfør herefter Oumph! stykkerne til en mellem skål. Lad dem køle ned.
  • Skær svampene i skiver og steg dem herefter i lidt smør eller olie på panden, til de er gennemstegte. Lad dem herefter køle lidt ned på et stykke køkkenrulle.
  • Med fingrene rives Oumph! stykkerne i mindre stykker hvis de er store og knap så mundrette. Brug evt. en kniv hvis stykkerne er meget store.
  • Rør mayo og chutney i Oumph! stykkerne. Smag til med sennep, karry, citronsaft og kapers.
  • Server direkte i f.eks. Sandwich Kræmmerhuse, eller gem i køleskabet et par dage.

Noter

* Eller en pakke Like-Meat "kyllinge"strimler. Tilsæt da selv lidt hvidløg eller timian efter smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.