Kartoffelsalat på Silken Tofu

Ingredienser

  • 1 kg Kolde kogte kartofler *
  • 10 stk Cherrytomater
  • 1 pakke Silken tofu (firm and silken)
  • 5-7 spsk Citronsaft (ca. 1-2 citroner)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Peber
  • 1 tsk Salt
  • 1/2 tsk Sennep (eller mere efter smag)
  • Lidt frisk dild og purløg (eller fra frost)

Fremgangsmåde

  • Blend silken tofu, citronsaft, hvidløg, salt, peber og sennep ved høj hastighed så massen bliver helt jævnt. Tilføj evt. en skvæt plantemælk hvis du vil have at cremen skal fylde lidt mere omkring kartoflerne.
  • Skær kartoflerne i mundrette stykker og tomaterne i halve.
  • Rør kartofler, tomater og tofu creme sammen i en stor skål.
  • Smag på den! Tilføj evt. mere salt, peber eller citronsaft.
  • Afslut med lidt dild og purløg efter smag.
  • Server straks eller gem i køleskabet til dagen efter.

Noter

* Jeg koger/spiser stort set altid mine kartofler med skræl på, specielt om sommeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.