Ingen-Makrel-i-min-Tomat
Børnevenlig  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter (drænet, ca. 240 g)
  • 1 glas ØGO/Levevis Vegansk Smørepålæg med Basilikum og Tomat *
  • 2 tsk Hvid miso paste **
  • 2 spsk Citronsaft (ca. 1/2 citron)
  • 1 tsk Sennep
  • 2 tsk små Kapers
  • Lidt salt og sød paprika

Fremgangsmåde

  • Dræn og skyld kikærterne. Hak kikærterne kort i en minihakker, uden at de bliver smattede. De skal kun lige hakkes til der næsten ikke er flere hele kikærter tilbage.
  • Rør kikærter, smørepålægget, miso, citronsaft og sennep sammen i en lille skål. Miso skal nærmest mases ud i blandingen!
  • Tilføj kapers, og smag til med lidt salt og paprika efter smag. Giver ca. til 4 madder.
  • Server den straks som du plejer at spise makrelsalat! Eller gem i køleskabet et par dage.

Noter

* Den kan købes i Bilka og Netto.
** Misoen giver en let fisket smag! Jeg køber min i mit lokale asiatiske supermarkede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.