Hvidvinsmarinerede Grillspyd

Ingredienser

  • En pakke Naturli' Harissa Veggie Frikadeller
  • 7 stk Peberfrugt eller padron pebere
  • Ca. 200 g champignons (eller 7 store)
  • 7 stk Cherrytomater
  • 7 stk Grillspyde
  • Hvidvinsmarinade
  • 1 dL Hvidvinseddike
  • 0,5 dL Olie
  • 0,5 dL Balsamico
  • 3 spsk Hoisin sauce
  • 2 spsk Sirup
  • 4 fed Hvidløg
  • 1 spsk Citronpeber
  • 1 spsk tørret Timian
  • Servering
  • Fresh Tzatziki

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne til marinaden.
  • Lav 7 grillspyd med 2 kødboller, 1 peber, 1 tomat og 1 champignon på hver.
  • Placer spydene i et fad og hæld marinaden over dem. Lad spydene ligge i marinaden i min. 30 minutter. Gem gerne i køleskabet, dækket med film, i længere tid.
  • Stegning
  • Steg spydene på en grill, eller varm en grillpande ved høj varme. Hvis du bruger en grillpande, smeltes lidt smør på den før du begynder at stege spydene.
  • Steg spydene i et par minutter på hver side til grøntsagerne får en stegeskorpe.
  • Lige inden servering lunes den overskydende marinade i mikrobølgeovnen, eller på grillpanden når den er kølet lidt ned.
  • Hæld marinaden over spydene og server med tzatziki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.