Farvorit BønneBøffer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Mos bønnerne groft i en lille skål med en kartoffelmoser, så de stadig har struktur. *
  • Rør engelsk sauce, soyasauce, tomatpure, peber, hvidløg, HUSK og gærflager jævnt i bønnerne. Lad massen hvile i 5-10 minutter.
  • I mellemtiden hakkes svampene medium fint.
  • Rør svampe og panko jævnt i massen. Form 4 store bøffer der er ca. 1 cm tykke. Lad bøfferne hvile i ca. 5 minutter inden stegning.
  • Tænd ovnen på 250 graders grill (varmluft).
  • Varm en pande på medium-høj varme (trin 6 ud af 9). Smelt 1 spsk plantesmør på panden og steg bøfferne ca. 2 minutter på hver side.
  • Overfør bøfferne til en bageplade belagt med bagepapir. Strø lidt salt over bøfferne.
  • Bag bøfferne i 2,5 minut. Tag bøfferne ud, vend dem om, strø med salt igen, og bag dem i yderligere 2,5 minut.
  • Server bøfferne direkte i en burger!

Noter

* Hvis du bruger hjemmekogte sorte bønner kan de være lidt hårdere end dem på dåse. Hak dem i stedet for groft i en minihakker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.