Delish Råcreme til Kage og Kakao

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Pisk Alpro Piskbar og citronsaft så stift som du kan. Det tager et par minutter.
  • Tilføj Alpro GO-ON, sukker og vanilje og pisk videre. Husk at smag på den!
  • Gem råcremen i køleskabet indtil servering, så bliver den endnu mere fast (gerne natten over)! Du kan også bruge den med det samme i en lagkage eller lign. Gem da lagkagen i køleskabet inden servering, så bliver den nemmere at skære af!
  • Du kan også røre lidt moste hindbær eller kakao i cremen for andre smagsvariationer! Eller smeltet chokolade for chokolademousse!
  • Til verdens bedste varme kakao:
  • Brug råcremen som flødeskum i varm kakao! Men brug da kun 0,5 dL Alpro GO-ON i stedet for.
  • Lun 500 mL Alpro mandel-kakaomælk, tilføj 1 dL hasselnøddemælk, 1 spsk rå kakaopulver og 1 spsk rørsukker.
  • Server kakaoen med revet chokolade og råcreme! Delish!

Noter

* Alpro GO-ON kan være svær at opstøve for tiden, så erstat den gerne med Alpro Sukkerfri Neutral Yoghurt (i bæger, ikke karton). Start da kun med 1/2 dL yoghurt da GO-ON er væsentlig tykkere end den sukkerfri. Tilføj mere yoghurt efter behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.