Delish “Cheddar” Hummus (oliefri)
Brunch  |  Dressinger  |  Madpakken  |  Ost  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 250 grader.
  • Skær stilken af snackpeberen og fjern kernehuset.
  • Bag snackpeberen i ca. 15 minutter indtil skindet begynder at poppe op og gyldnes.
  • Blend kikærterne, sammen med citronsaft, hvidløg, salt, peber og gærflager.
  • Tilføj peberfrugten direkte når den er færdig. Skær den evt. i mindre stykker.
  • Blend hummussen til den er helt jævn. Tilføj vand løbende indtil ønsket konsistens.
  • Smag evt. til med mere salt, peber eller citronsaft, eller flere gærflager.
  • Server straks eller gem i køleskabet til senere brug! *

Noter

* Den er god både som dip til grøntsagsstænger, nuggets, deller eller lign., eller som pålæg, smørelse i boller eller som fyld i friske forårsruller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.