Crispy Sandwich Pindemadder
Børnevenlig  |  Brunch  |  Forret  |  Ost  |  Tapas

Ingredienser

  • Ca. 4 skiver groft toastbrød (eller andet brød)
  • 5 stk Radisser
  • 10 stk Cherrytomater
  • 10 stk Oliven uden sten
  • Ca. 1/3 Agurk
  • Ca. 2 store drueagurker
  • Ca. 1 bakke Krølsalat (eller lign.)
  • 10 stk Grillspyd
  • Crispy Chili-"Cheese" Tops *
  • 20 terninger Vegansk chili eller cheddar ost (ca. 180 g, eller en pakke Violife)
  • 1 dL Hvedemel
  • 1 dL Vand
  • 1 tsk Paprika
  • 1/2 tsk Cayennepeber (kun hvis du bruger en ost uden chili i)
  • 1 tsk Peber
  • 2 dL Panko (eller rasp)
  • En masse stegeolie

Fremgangsmåde

  • Skær toastbrødet ud i 30 mundrette kvadratiske stykker.
  • Halver tomaterne og radiserne. Skær agurken og drueagurkerne ud i lange tynde skiver (gerne med et mandolinjern).
  • For Crispy Chili-"Cheese" Tops
  • Pisk hvedemel, vand, paprika, cayennepeber og peber sammen i en lille skål.
  • Vend en et stykke ost i mel-blandingen, lad overskydende mel dryppe let af, og vend osten direkte i panko herefter. Fortsæt med alle stykkerne af ost.
  • Varm lidt olie på en pande ved høj varme. Rist kort brødet på begge sider. Det går stærkt! Tilføj mere olie hvis nødvendigt.
  • Lad brødstykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle bagefter.
  • Tilføj mere olie på panden og steg chili-"cheese" topsne på begge sider til de bliver crispy. Lad dem også dryppe af bagefter.
  • Anretning
  • Saml spydene, ved at bruge 3 stykker brød, 2 stk chili-"cheese" tops, 2 halve tomater, 1 halv radise, 1 skive agurk, 1 skive drueagurk, 1 oliven og en masse stykker salat pr. spyd. Giver 10 stk i alt.
  • Server direkte til en lækker salat med en simpel yoghurt dressing eller pomfritter. De er også oplagte til tapas, forret eller lign.

Noter

* Kan erstattes med falafler, stegte champignons, vegansk pølse, vegansk skive pålæg, flere grøntsager eller lign.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.