Chokolade-Bønne Spread
Børnevenlig  |  Brunch  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Søde Sager

Ingredienser

  • 500 g Sorte bønner (eller to dåser) *
  • 100 g Mørk chokolade
  • 3 spsk Kakao (rå, usødet)
  • Saften fra 1 stor sød Appelsin
  • Ca. 0,5 dl vand
  • 3 spsk Mørk sirup (efter smag)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk vanilje

Fremgangsmåde

  • Hak/knæk chokoladen meget groft i mindre stykker. Smelt chokoladen enten i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter, eller over et vandbad.
  • Blend bønnerne, den smeltede chokolade, kakao, og appelsinsaften så jævnt du kan, ved høj hastighed i en foodprocessor.
  • Tilføj vand indtil ønsket konsistens.
  • Smag til med sirup, salt, og vanilje.
  • Server straks med skiver af banan eller hakket pistacienødder! Eller gem i køleskabet i ca. 5 dage.

Noter

* Kogte, drænede og klar til brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.