Cheddar “Cheese” Creme
Dressinger  |  Madpakken  |  Ost  |  Tapas

Ingredienser

  • 1 stk Snackpeber (kan erstattes med 2 modne blommetomater, men så skal de ikke bages)
  • 2 dL Cashewnødder *
  • 0,5-1 dL Mandel eller soyamælk
  • 2 spsk Gærflager
  • 4 spsk Citronsaft
  • 1 Fed hvidløg
  • Friskkværnet salt og peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 250 grader.
  • Skær stilken af snackpeberen og fjern kernehuset.
  • Bag snackpeberen i ca. 15 minutter indtil skindet begynder at poppe op og gyldnes.
  • Blend cashewnødder, 0,5 dL mandelmælk, gærflager, citron og hvidløg ved høj hastighed indtil massen er helt jævn (jeg bruger en minihakker).
  • Tilføj snackpeberen når den er færdig og blend videre.
  • Tilføj evt. ekstra plantemælk alt efter ønsket konsistens. **
  • Smag til med salt, peber og evt. flere gærflager eller mere citron. Den skal have mere salt end man lige tror!

Noter

* Usaltede, opblødte over natten i vand eller kogt i 10 min.
** Dippen kan laves tyk og bruges som fx nacho eller grønsags dip, eller tyndere hvis den skal være en dressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.