Bønnepesto med Basilikum
Brunch  |  Dressinger  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

  • 1 dåse Hvide bønner eller butterbeans (240 g, drænet) *
  • 1 dL Cashewnødder (rå, usaltede)
  • 1 bundt frisk Basilikum (efter smag) **
  • 2 spsk Vand
  • 4 spsk Citronsaft
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne jævnt sammen ved høj hastighed (så jævnt som du kan/gider). Tilføj evt. mere vand hvis det er svært at blende.
  • Smag evt. til med mere citron, hvidløg eller krydderurter.
  • Server i pita, wraps, sandwiches eller lign., eller gem i fryseren eller i køleskabet i op til 5 dage.

Noter

* Hvis du bruger butterbeans kan det blive nødvendigt at tilføje ekstra vand da de er meget mere faste end hvide bønner, som er meget smattede.

** Tilføj evt. andre krydderurter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.