Bønnecreme med Tahin og Lime
Dressinger  |  Madpakken  |  Pålæg  |  Tapas

Ingredienser

  • 1 dåse Hvide bønner eller butterbeans (230 g, drænet) *
  • 1 stor spsk Tahin (saltet eller usaltet) **
  • Saften fra 1-2 limes

Fremgangsmåde

  • Blend alle ingredienserne jævnt sammen i en minihakker.
  • Smag evt. til med mere limesaft, salt eller anden krydderi.
  • Server straks eller gem i køleskabet til senere brug.

Noter

* Hvis du bruger butterbeans skal du tilføje lidt vand mens du blender, indtil du opnår din ønskede konsistens. Butterbeans er nemlig meget mere faste end hvide bønner, som er meget "smattede". Du kan herved lave cremen helt tyk så den kan bruges som smørepålæg, eller en del tyndere og bruge den som dressing.

** Tilføj evt. lidt salt hvis du bruger en usaltet tahin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.