BBQ “Bacon”wrapped Champignons
Comfort Foods  |  Forret  |  Snacks  |  Tapas

Ingredienser

  • 200 g Små brune champignons
  • 2 ark Rispapir
  • Marinade
  • 1 spsk Soyasauce
  • 1 spsk Mørk sirup
  • 1 tsk HP sauce
  • 2 spsk Vand
  • 1/2 tsk Frisk ingefær
  • 1 tsk Rosmarin
  • 1 tsk Peber
  • BBQ Sauce (eller en købt variant)
  • 2 spsk Olie
  • 2 spsk Soyasauce
  • 2 spsk Ketchup (Heinz, Urtekram)
  • 2 tsk Balsamico
  • 2 tsk Mørk Sirup
  • 1/2-1 tsk Chilipaste (eller efter smag)
  • 1 tsk Paprika
  • Et par dråber Liquid Smoke
  • Hvidløg, salt og peber
  • Servering
  • 10-15 stk Tandstikker
  • 1-2 stk Limes
  • Evt. sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Skyl svampene og skær stilkene af så der kun er ca. 1 cm tilbage.
  • Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en mellem-stor skål.
  • Vend svampene i marinaden og lad dem stå i minimum 15 minutter. Rør jævnligt så marinaden fordeles over svampene.
  • Tænd ovnen på 250 graders varmluft.
  • Rør alle ingredienserne til BBQ saucen sammen i en lille skål. Smag den til med salt, peber og hvidløg. Den skal være tyk!
  • Udblød et ark rispapir i lidt koldt vand så den bliver helt blød.
  • Fordel rispapiret på et rent bord. Halver den med en skarp kniv, og skær hver halvdel i tre mindre dele (flere eller færre alt efter størrelsen på svampene).
  • Vend et stykke rispapir i BBQ saucen og fold den omkring en champignon. Hold rispapiret på plads med 1-2 tandstikker. Giver ca. 10 stk.
  • Bag svampene på en rist beklædt med bagepapir i 15-20 minutter til de er sprøde.
  • Servering:
  • Pensel evt. det resterende BBQ sauce hen over svampene når de er færdige. Pynt med saften fra 1/2 lime og evt. sesamfrø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.