Banan Studenterbrød

Ingredienser

  • 2 stk Bananer (ikke alt for modne)
  • 50 g Mørk chokolade
  • Lidt pistacienødder (eller lign.)

Fremgangsmåde

  • Skær bananerne i 3 dele.
  • Skær en lille bund på hver af banan stykkerne så de kan stå selv.
  • Smelt chokoladen (jeg gør det bare i mikrobølgeovnen).
  • Hak pistacienødderne medium fint.
  • Dæk en tallerken med sølvpapir.
  • Dyb den ene ende af et stykke banan i chokoladen, efterfulgt af den tur i nødderne. Fortsæt med den anden ende. Gem den herefter på tallerkenen med sølvpapir.
  • Fortsæt med resten af banan stykkerne.
  • Hvis bananerne er friske og knap så modne, holder de sig pæne i flere timer på køkkenbordet. De bliver brune af at komme i køleskabet.
  • Lad chokoladen størkne, og brug studenterbrødene i madpakken eller som en nem og sund lille dessert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.